top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSUDO

ERVARINGSDESKUNDIGEN GEZOCHT!



Wij zoeken nog mensen!

Aanmelden kan tot 1 september 2020.

De vergoeding is afhankelijk van jouw rol: een kadobon van 50 euro per sessie van 2 uren of een uurtarief van 75 euro. Reiskosten worden vergoed.


Wij zijn op zoek naar ervaringsdeskundigen voor vijf projecten die te maken hebben met onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de zorg voor dove en slechthorende volwassenen. Deze projecten behoren tot het Meerjarig Deelsectorplan “Deelkracht” van het Programma Expertisefunctie Zintuiglijk Gehandicapten.

Voor het opzetten van de projecten in dit deelprogramma is nauw samengewerkt door de ZG-instellingen (GGMD, Kentalis en de Gelderhorst) en de doelgroepvertegenwoordigende organisaties (DVO’s: onder andere Dovenschap, Stichting Plotsdoven, Fodok).

Voor deze projecten zoeken we ervaringsdeskundigen die willen meedenken en meepraten over die projecten. Het is belangrijk dat je je eigen ervaringen kan inzetten voor het belang van de hele doelgroep: vroegdoven, plotsdoven, laatdoven en slechthorenden(voor doofblinden is er een ander deelprogramma).

Alle projecten worden in filmpjes in NGT en met ondertiteling beschreven. Als je geen ondertiteling ziet, moet je de ondertiteling nog aanzetten. Klik op “CC” rechtsonder in het beeld van het filmpje.

Per project is aangegeven hoeveel personen wij zoeken, hoeveel uur per jaar het kost en wat voor ervaringsdeskundigen we zoeken. Als je meewerkt aan de projecten, krijg je ook een financiële vergoeding!


Algemene informatie deelprogramma DSH18+:

PROJECT 1 - Communicatiediagnostiek:

PROJECT 2 - Omgaan met de beperking:

PROJECT 3 - Sociaal-communicatieve redzaamheid:

PROJECT 4 – Taalgrenzen:

PROJECT 5 – Inclusieve maatschappij:

Heb je alle filmpjes bekeken? En ben je geïnteresseerd? Dan kan je reageren per mail: l.hinderks@kentalis.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, of je doof of slechthorend bent en waarom je wil meedoen aan een bepaald project. Je kan mailen met tekst of in NGT. We hopen op veel reacties!

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page